Tilkøbsordrer

Har du mange ekstra ordrer i en given periode, giver ekstra ordre transaktioner dig en række ordrer i tillæg til de ordrer, dit abonnement allerede indeholder. For dig som shopejer betyder det, at du ikke behøver at opgradere til en højere abonnement til at håndtere peak perioder med høje salg (såsom julesalget).

Hvordan virker det

Hvis du for eksempel har et Basic abonnement kan du overføre 200 ordrer pr måned. Med tilkøbsordrer kan du købe for eksempel 250 yderligere ordrer du kan bruge i spidsperioder, når du har flere ordrer, end dit månedlige abonnement inkluderer. Så hvis du har 250 ordrer i en måned, er de første 200 ordrer inkluderet i din abonnementspakke, og de resterende 50 ordrer vil blive taget fra dine ekstra tilkøbsordrer.

Bestilling og betaling

Du bestiller dine ekstra ordrer i dit IEX dashboard, hvor du også har mulighed for at betale med kreditkort. Du kan også vælge fakturabetaling i stedet.

I dashboard’et kan du følge, hvor mange ordrer du overfører og hvor mange ekstra ordrer, du har tilbage.

Priser

50 ordrer – 75 DKK
100 ordrer – 125 DKK
250 ordrer – 125 DKK
500 ordrer – 345 DKK
750 ordrer – 475 DKK
1000 ordrer – 575 DKK

icons-orders

Visma eAccounting er et af de største regnskabssystemer i Europa, så hvorfor ikke få en integration til dit favorit shop system

Er du klar til at se vores planer og priser, og finde dit webshop system?

Se priser

Dansk Grill & Catering Ltd.

IEX har vist sig at være en utrolig tidsbesparende løsning for Grill Selv. Vores tid afhænger meget af at være på farten og levere vores varer. Derfor er IEX en sublim integrationsløsning. Tak for altid god service.

Henrik Rasmussen
Direktør - Dansk Grill & Catering ApS

ImageToys

IEX er en fantastisk integrationsløsning, som sparer os for en stor del af det manuelle indtastningsarbejde. På den måde kan vi bedre koncentrere os om forretningens egentlige formål – at sælge varer!

Kim Lærkesen
Direktør - ImageToys

GUT E-Commerce

Jeg bruger IEX med WooCommerce, og det virker rigtigt godt. Supporten er kompetent og hurtig.

Andreas Gut
Ejer - GUT E-Commerce

Billig Fitness

Jeg vil anbefale en IEX integration til alle online virksomheder, der vil spare tid og penge.

Christian Møller
Direktør - Billig Fitness

IEX integration har størst know-how på markedet,
med over 75.000 ordrer som sendes via IEX hver måned